We leven in een tijd van veranderende eisen, veranderende omstandigheden. Talent en flexibiliteit zijn noodzakelijk om daarmee om te gaan, maar sommige mensen verwachten meer, zowel van zichzelf als van hun loopbaan. Een coachingtraject zorgt voor een specifieke, praktische vorm van zelfinzicht, die helpt om het beste uit jezelf te halen. Je voert 1 op 1 gesprekken met een betrouwbare partner, waarbij jouw specifieke wensen en omstandigheden leidend zijn. Je krijgt inzicht in jouw talenten en competenties, en daardoor het gereedschap om:

  • Je loopbaan uit te stippelen
  • Professioneel te groeien (zodat je aan de functieeisen voldoet)
  • Stress te hanteren
  • Belangrijke keuzes te maken
  • Werk en studie te combineren
  • Je talenten succesvol in te zetten
  • Persoonlijke belemmeringen op te lossen

Door onze persoonlijke, doelgerichte werkwijze is het mogelijk om na een korte reeks gesprekken je doelen helder te omschrijven en zelf verder te werken in de door jou gekozen richting.

Coaching: een kennismaking met de beste versie van jezelf.

Online coaching: dat kan snel, gemakkelijk en laagdrempelig. Je wilt samen met een ervaren coach werk maken van je persoonlijke en je professionele ontwikkeling. Jouw specifieke talenten en competenties zijn het uitgangspunt van elk gesprek. Dat kan vanaf nu op elke locatie en op een tijdstip dat jou schikt.
Deze unieke mogelijkheid wordt aangeboden door GuidePoint Suriname. We werken hierbij samen met het Online Coachcentrum en maken gebruik van de speciaal ontwikkelde coachingsapp.
Online coaching: professionele coaching wanneer het jou uitkomt. 

Met de dienstverlening van GuidePoint Suriname bereik je meer én houd je tijd over om te genieten van al het moois dat Suriname te bieden heeft. Neem vrijblijvend contact op met GuidePoint Suriname en profiteer van onze kennis en ervaring en ons uitgebreide netwerk.

Dream, desire, destination. GuidePoint Suriname wijst de weg.