Een TMA geeft inzicht in je talenten en competenties. Na het online beantwoorden van een uitgebreide vragenreeks worden de antwoorden met behulp van de TMA-methode met elkaar in verband gebracht en geanalyseerd. De uitkomst wordt vastgelegd in een TMA-paspoort. Vervolgens wordt samen met de TMA-gecertificeerde adviseur bekeken waar je nu staat en welke mogelijkheden je hebt en hoe je optimaal gebruik kunt maken van je talenten.

Een TMA kan een mooi begin zijn van een individueel coachingstraject of teamcoaching, maar het kan ook helpen bij de keuze voor een opleiding of het maken van loopbaankeuzes. De TMA wordt ook vaak door werkgevers ingezet als onderdeel van een selectieprocedure, assessment of coaching van medewerkers. Het is een professioneel middel om medewerkers optimaal in te zetten en aan te sturen.

Met de dienstverlening van GuidePoint Suriname bereik je meer én houd je tijd over om te genieten van al het moois dat Suriname te bieden heeft. Neem vrijblijvend contact op met GuidePoint Suriname en profiteer van onze kennis en ervaring en ons uitgebreide netwerk.

Dream, desire, destination. GuidePoint Suriname wijst de weg.