De voorbereidingsfase

Het besluit is genomen, de fase van dromen voorbij. Het overwinteren, de (r)emigratie of uitzending naar Suriname wordt werkelijkheid. Het is nu tijd om te plannen en regelen.
Hoe rond ik alles goed af in het land waar ik nu woon? Hoe regel ik de verhuizing en nog belangrijker, hoe pak ik mijn vestiging in Suriname aan? Waar ga ik wonen, zijn er goede scholen voor mijn kinderen en hoe ga ik in mijn levensonderhoud voorzien?
GuidePoint Suriname helpt bij het beantwoorden van alle vragen die in deze periode bij u opkomen.

De dienstverlening van GuidePoint Suriname begint voordat u voet op Surinaamse bodem zet. Wij bieden advies en ondersteuning bij alle voorbereidingen. Via onze vacaturebank houden wij u op de hoogte van interessante mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
Dankzij de samenwerking met verschillende makelaars heeft GuidePoint Suriname steeds een actueel overzicht van het woningaanbod. Wij zoeken een gemeubileerde of ongemeubileerde woning die past bij uw wensen en bij uw budget.

Het begin van uw verblijf in Suriname

Vaak komen mensen er tijdens de eerste periode van hun vestiging in Suriname achter dat ze een planning hebben gemaakt die niet realiseerbaar is. De bureaucratie werkt trager, er zijn andere regels en u krijgt natuurlijk te maken met cultuurverschillen. Ook mensen van Surinaamse origine hebben deze ervaringen bij hun remigratie.
Dit kan een bron van frustratie zijn, maar om teleurstellingen en misverstanden te voorkomen kunt u zich in deze periode laten begeleiden door GuidePoint Suriname. U kunt precies de hoeveelheid coaching of praktische ondersteuning krijgen die uw persoonlijke situatie vereist.

Dat kan bijvoorbeeld een vast aanspreekpunt zijn voor uw beginperiode in Suriname, maar ook een begeleider die met u meegaat om zaken te regelen. Voor expats en voor remigranten bieden wij diverse standaardpakketten aan.

Met de dienstverlening van GuidePoint Suriname bereik je meer én houd je tijd over om te genieten van al het moois dat Suriname te bieden heeft. Neem vrijblijvend contact op met GuidePoint Suriname en profiteer van onze kennis en ervaring en ons uitgebreide netwerk.

Dream, desire, destination. GuidePoint Suriname wijst de weg.