Zin in avontuur? Kies voor een stage in Suriname!

Suriname heeft.....

  • het hele jaar warm weer
  • een interessante mix van culturen
  • lekker eten
  • een indrukwekkend natuur
  • een bruisend uitgaansleven
  • vriendelijke mensen

..... en dat alles zonder taalbarrière!

Studenten kiezen steeds vaker voor een stage in Suriname. Volg je een opleiding in het onderwijs, zorg of welzijn? Studeer je ICT, sport of techniek? Of droom je van een toekomst in marketing en communicatie of toerisme? Vraag naar de mogelijkheden! GuidePoint Suriname heeft de meest uiteenlopende stageplekken in de aanbieding.

Wat heb ik genoten... 2 maanden die hebben gevoeld als 2 dagen... Het lijkt alsof ik gedroomd heb... Zoveel mooie dingen gezien en zo veel nieuwe mensen ontmoet, dingen die ik nooit ga vergeten... Maar vooral mensen die ik nooit ga vergeten, vooral mijn kinderen in het opvanghuis... Die allemaal een speciale plek in mijn hart hebben, voor altijd... Mi Lobi Sranan... Tot heel snel!

Posted by Sybren Bleeker on Monday, 21 August 2017

Een stage in Suriname betekent een ervaring die je nooit meer vergeet. Natuurlijk omdat er zoveel valt te genieten in Suriname, maar tijdens je verblijf ontwikkel je allerlei vaardigheden die je straks nodig hebt op de arbeidsmarkt. Een stage in Suriname illustreert jouw zelfstandigheid, creativiteit en flexibiliteit. Je functioneert goed in een multiculturele omgeving en je kunt out of the box denken.

De coaches van GuidePoint Suriname willen dat jij het maximale uit je stageperiode haalt. Ze zorgen voor een goede match tussen jouw verwachtingen, die van de opleiding en het stagebedrijf. Je krijgt advies bij alle voorbereidingen, we helpen bij het vinden van veilige huisvesting en zorgen voor een mini-inburgering als je aankomt in Suriname.

Je coach houdt tijdens je verblijf regelmatig contact en staat voor je klaar als je vragen of problemen hebt.

De coaches hebben ervaring in het begeleiden van intervisiebijeenkomsten en ook supervisie door bevoegde supervisoren behoort tot de mogelijkheden.

Wist je trouwens dat Suriname niet alleen een fantastisch stageland is, maar dat je hier ook kunt afstuderen of zelfs een periode kunt studeren?

GuidePoint Suriname zorgt voor een stage om nooit meer te vergeten!

Met de dienstverlening van GuidePoint Suriname bereik je meer én houd je tijd over om te genieten van al het moois dat Suriname te bieden heeft. Neem vrijblijvend contact op met GuidePoint Suriname en profiteer van onze kennis en ervaring en ons uitgebreide netwerk.

Dream, desire, destination. GuidePoint Suriname wijst de weg.